Anti Spyware / Download / Home

Anti Spyware

Download Hitman Pro

Hitman Pro

Hitman Pro is de alles-in-een gratis anti spyware removal; het download en installeert automatisch externe software, waaronderanti spyware en anti virus software. Hitman Pro combineert o.a.: Ad-Aware SE Personal, Spybot Search and Destroy, Spy Sweeper en Spyware Doctor. Meer info.

download Hitman Pro

Download Ad-Aware SE Personal

Ad-Aware SE Personal

Ad-Aware SE Personal van Lavasoft is wereldwijd een hoog gewaardeerde adware en spyware killer. Het biedt de gebruiker een uitstekend middel om je computer te beschermen en een uitgebreide functie voor "spyware detection" op zelf te selecteren schijven of bestanden.

download Ad-Aware SE Personal

Download Spybot Search and Destroy

Spybot Search and Destroy

Spybot Search and Destroy is op veel fronten uitstekende anti spyware software. Het bevat een realtime-bescherming waardoor u altijd beschermt bent en blokkeert gevaarlijke website's (spyware blocker), vergelijkbaar met een firewall. Er zijn vele talen in te stellen waaronder Nederlands.

download Spybot Search and Destroy

Download HijackThis

HijackFree

HijackFree is zeer effectieve software. Het maakt een logbestand (scan) van uw computer die alle programma's weergeeft, zowel goedaardig als kwaadaardig (!). Als u onervaren bent op dit gebied, raad ik u aan dit programma uiterst voorzichtig te gebruiken. Meer info.

download HijackFree

Download Spyware Doctor

Spyware Doctor

Spyware Doctor is met name voor de onervaren gebruiker goed geschikt. U kunt meerder scan's uitvoeren waaronder een Quick Scan die bestanden scant waar vaak problemen zitten. Het programma scant bijzonder snel, is voorzien van een Live Update functie en is erg overzichtelijk.

download Spyware Doctor

Download CWShredder

CWShredder

CWShredder verwijderd een groot aantal coolwebsearch (CWS) trojans. Deze trojans worden ook wel hijackers genoemd. CoolWebSearch is een bekende vorm van spyware en is werelwijd een groot probleem. Deze software richt zich enkel op CWS en doet dat zeer effectief.

download CWShredder

Download Spy Sweeper

Spy Sweeper

Spy Sweeper van Webroot is een heel compleet programma om ongewenste software van je computer te verwijderen en installatie daarvan te verhinderen. Tevens bezit het meerdere schilden tegen ActiveX, toolbars, dialers en de overname van je startpagina.

download Spy Sweeper

© 2006 - 2014 spywaretips.nl