Over ons

Spyware tips is gemaakt voor iedereen die op zoek is naar informatie over deze virussen op het internet. Wij willen ervoor zorgen dat alle informatie over de diverse soorten virussen op één plek staat. Zo krijg je een overzichtelijk beeld van alles wat er speelt in dit deel van het internet. Wij hopen dat hierdoor de virussen en spyware zullen afnemen omdat mensen niet zo snel meer in de malafide e-mailtjes trappen.

Op een eerlijke manier spyware verwijderen

Niets is zo irritant als een computer die traag loopt. Dit kan vele gevolgen hebben. Spyware kan er hier eentje van zijn. Echter weten veel mensen dit niet. Doordat er een programmaatje geïnstalleerd wordt, kan het zomaar zijn dat je computer ineens heel erg traag wordt in reactietijd. Dit heb jij vaak pas op een later moment in de gaten waardoor je niet precies weet waar dit vanaf komt. Wij leggen je hier daarom uit waar spyware en andere virussen aan te herkennen zijn en hoe je deze ook weer van je computer afhaalt. Denk hierbij aan gratis software die we aanbieden om je computer net dat beetje extra bescherming geven. In vele gevallen is alleen een firewall niet genoeg. Een anti virus of antispyware programma zorgt er dan voor dat deze virussen niet tot moeilijk binnen kunnen komen op jouw computer.

TIPS

  • Spyware is iets wat vaak gevonden wordt op apps die te vinden zijn op iOS en Android. Daarbij kan spyware uitermate goed zijn gang gaan op Google's Android besturingssysteem. Google is constant bezig met het verwijderen van apps die geïnfecteerd zijn met het spyware virus. Let dus goed op welke applicaties je op je telefoon of electronica installeert.
  • Maak gebruik van andere browsers. Microsoft Internet Explorer is de browser die het meest gevoellig is voor spyware aanvallen.
  • Maak gebruik van een pop-up blokkering. Deze pop-ups met advertenties kunnen namelijk ook diverse codes en virussen bevatten die schadelijk zijn voor jouw computer. Door de blokkering wordt de pop-up niet geopend en blijft jouw computer veiliger.
  • Open geen e-mails van onbekende afzenders. Ook bijlages die niet duidelijk voor jou zijn of niet vertrouwd aanvoelen, moet je niet openen.
  • Krijgt u een onverwachte vraag op uw scherm? Antwoord dan altijd met 'nee'.
  • Wees voorzichtig met het downloaden van gratis software.
  • Onverwachte dialoogvensters die vragen of je een bepaald programma of andere taak wilt uitvoeren, is een teken dat er iets van een virus of spyware bij kan zitten. Klik daarom altijd op het kruisje of op annuleren.

VIRUSSCANNERS

AVG

Bezoek
© Spyware tips 2023 / Privacy en Disclaimer / partners / Sitemap