Partnerpagina's rondom internet, anti-spyware en privacy

Websites waar een samenwerking mee bestaat

website vol met handige tips voor computer software & hardware beveiliging : http://www.mrcomputer.nl/

Cryptovaluta : website met uiteenlopende manieren van veiliger kopen van cryptovaluta : Webwallet

Wachtwoord genereren : Tool voor het laten genereren van een veilig wachtwoord vindt u op : wissel je wachtwoord

Veilige computer systemen : Bestel uw complete systemen en netwerken via de basic pc shop

Mobiele abonnementen vergelijken : Het informatie portaal voor miele abonnementen is Foontje. Hier kun je eenvoudig alle voordelen en nadelen, de tarieven en klantreacties van mobiele providers vergelijken : Foontje.nl

Alle opleidingen en cursussen : Overzicht van alle online of thuis te volgen cursussen & opleidingen van bekende opleiders als NTI, LOI en NHA. Bekijk dit vergelijk van thuisstudies op alleopleidingenencursussen.nl.

Tims netwerk- en systeembeheer : want een goed werkende en beveiligde ICT-omgeving zorgt voor verhoogde productiviteit.

TIPS

  • Spyware is iets wat vaak gevonden wordt op apps die te vinden zijn op iOS en Android. Daarbij kan spyware uitermate goed zijn gang gaan op Google's Android besturingssysteem. Google is constant bezig met het verwijderen van apps die geïnfecteerd zijn met het spyware virus. Let dus goed op welke applicaties je op je telefoon of electronica installeert.
  • Maak gebruik van andere browsers. Microsoft Internet Explorer is de browser die het meest gevoellig is voor spyware aanvallen.
  • Maak gebruik van een pop-up blokkering. Deze pop-ups met advertenties kunnen namelijk ook diverse codes en virussen bevatten die schadelijk zijn voor jouw computer. Door de blokkering wordt de pop-up niet geopend en blijft jouw computer veiliger.
  • Open geen e-mails van onbekende afzenders. Ook bijlages die niet duidelijk voor jou zijn of niet vertrouwd aanvoelen, moet je niet openen.
  • Krijgt u een onverwachte vraag op uw scherm? Antwoord dan altijd met 'nee'.
  • Wees voorzichtig met het downloaden van gratis software.
  • Onverwachte dialoogvensters die vragen of je een bepaald programma of andere taak wilt uitvoeren, is een teken dat er iets van een virus of spyware bij kan zitten. Klik daarom altijd op het kruisje of op annuleren.

VIRUSSCANNERS

AVG

Bezoek
© Spyware tips 2021 / Privacy en Disclaimer / partners / Sitemap